"Alexander är en fantastiskt duktig pianolärare! Lena tycker alltid att det är roligt att ha pianolektioner med honom. Alexander lär ut att spela piano på ett roligt och effektivt sätt med en känsla av humor. Med professionalism och stor inlevelse har han introducerat en spännande musikvärld för Lena.

Jag skulle varmt rekommendera Alexander som pianolärare! Alexander är helt enkelt bäst! ♥️ "

- Anuki Sturua
Mamma till Lena, 10 år
IMG_5275

”Alexander har verkligen fått mig att förstå hur jag ska läsa noter. Med hans otroligt pedagogiska och positiva sätt har det blivit kul att lära sig att spela piano.

Jag kan varmt rekommendera Alexander och kommer absolut att fortsätta med honom för att utveckla mitt pianospelande ännu mer.”

- Martin Nersing 
PR-ansvarig Discovery Networks Sweden

IMG_5273

"En bra och inspirerande pedagog, lätt att kommunicera med barnen. Barnen är glada och vill lära sig och längtar efter sina lektioner." - Patricia Clemente
Mamma till Jennifer & Anthony

 
"Han är bra på att beskriva, spela piano och han är snäll." - Jennifer, elev

"Jättekul! Jag lär mig mycket!" - Anthony, elev

IMG-5405

"Vi har båda våra barn som elever hos Alexander och är jättenöjda! Han är lugn, metodisk och tålmodig i sin undervisning vilket gör det lättare för barnen att förstå och lära sig ordentligt.
De utvecklas framåt för varje lektion och de tycker att det är jätteroligt. Jag kan varmt rekommendera Alexander som pianolärare till sina barn och varför inte till sig själva!"

-Pamela
Bromma