Skärmavbild 2020-09-04 kl. 10.55.53
Foto: Nadine Wuchenauer från Pexels.

För Dig som bor i Stockholm

Nu har Du chansen att lära Dig spela piano - både efter noter & på gehör! Perfekt som gåva med till någon Du vet drömmer om att lära sig spela piano!

Lektionerna hålls normalt en till två gånger i veckan och varar i 30 minuter med ny läxa efter varje lektion. Jag ger lektioner lördagar och söndagar, alternativt även på vardagskväll från kl. 19. Vill Du lära Dig ännu snabbare går det så klart att ta fler lektioner i veckan. Lektionerna ges på Östermalm. 

Priser
Lektionerna kostar endast 7.000 kr för paket med 10 lektioner. (Ordpris 9.000 kr.)
Vill Du testa först med en provlektion är priset 800 kr.

Om mig
Jag som undervisar Dig har spelat piano och komponerat pianomusik i 32 år sedan jag var 10 år och har framgångsrikt undervisat elever i mer än 12 år. Min metod bygger på att det ska vara kul och stimulerande att spela. Jag undervisar alla åldrar.

Om Dig
Gör Du Din läxa varje gång bör Du kunna spela efter noter inom några månader.
Är Du extra försiktig i dessa tider? Då kan Du antingen beställa min onlinekurs (se fliken Onlinekursen ovan) eller så spelar vi med handskar och/eller munskydd.

Skicka mig ett sms till 0763-999 368 eller ett mejl till alexander@pianolektioner.se för mer info, få reda på lediga tider och för att boka lektioner.

Med de bästa pianohälsningarna


Alexander Olin
Pianolärare

PS. Klicka på fliken "Pianokurs online" ovan för att läsa några omdömen från några av mina elever, eller gilla Faceboksidan Pianolektioner.se. DS.

© Kopiering förbjuden. Alexander Olin 2020-2021.